Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μαγεία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να παραδεχτεί κανείς, πχ. Πάχυνες, Τα Pokemon θα γαμάνε αιωνίως, Είσαι κρυφός φαν του Aquaman και αλλά χαριτωμένα. Αλλά αυτό που όλοι παραδεχόμαστε είναι πως η Ελλάδα είναι μια χώρα μαγική, όχι λόγω των μοναδικών τοπίων που αφυπνίζουν τις 5 αισθήσεις (τι λέω ο ποιητής!), αλλά λόγω των απίστευτων ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Αρχικά έχουμε το απίστευτο ταλέντο να αμαυρώνουμε μέρες, όχι με απλά ατυχήματα, αλλά με δολοφονίες, σωματικές και πνευματικές. Η 6η Δεκεμβρίου είναι η μέρα που ο γνωστός σε όλους πλέον Αλέξης πέθανε από το όπλο ενός αστυνομικού. Η 5η Μαΐου είναι η μέρα που κατά τη διάρκεια πορείας πέθαναν 3 άνθρωποι στη Marfin, από επίθεση παρακρατικής συμμορίας στην τράπεζα (και όχι αναρχικών όπως ειπώθηκε στις ειδήσεις). Η 28η Οκτωβρίου είναι εκτός από εθνική επέτειο, ημέρα εθνικής ντροπής μιας και συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, επειδή δημοσίευσε τη περίφημη "Λίστα Γκαγκάρντ". 22 Δεκεμβρίου ήταν η μέρα που η καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα λούστηκε και αναγκάστηκε να καταπιεί Βιτριόλι, επειδή ήθελε να καταγγείλει τους εργοδότες της. Φαντάζομαι μερικά δε τα θυμάστε καν έτσι? Εμ που να τα θυμηθείς, σ' αφήνει η Εθνική Συνείδηση, η μπάλα και τα γκομενάκια στο Facebook με τα βυζιά απ' έξω, στα οποία δε θα μιλήσεις ποτέ, γιατί είσαι μουρόχαυλος?

Όπα, άνοιξα πολλά μέτωπα και πρέπει να αρχίσω να τα κλείνω γρήγορα και αποτελεσματικά.  Η πολιτική σ' αυτή τη χώρα ίσως να είναι και η καρδιά της μαγικότητος της! Έκανα το ακατανόητο και μπήκα στα κανάλια του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στο Youtube. Το ΚΚΕ έχει μπλοκάρει όλα τα σχόλια στα βίντεο του, ενώ για ακατανόητους λόγους τα βίντεο της Χρυσής Αυγής υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια... That's Facism, right? Τα υπόλοιπα παιδάκια παίζουν στη Βουλή την κωλοκυθιά, ενώ σαν έθνος έχουμε πρόβλημα με τον Όλι Ρεν, τη Λαγκάρντ και τους Γερμανούς και ασπαζόμαστε τις πολιτικές απόψεις του Κανάκη και του Λαζόπουλου, εντελώς άκριτα ή αλλιώς όλοι γίνονται για κάποιον απροσδιόριστο λόγο φασίστες(!). Διότι ως γνωστόν μαλακισμένα, το πληκτρολόγιο μου ήταν γυρισμένο στα Ελληνικά 9 μήνες πριν τον Κανάκη και όχι επειδή χάνεται η γλώσσα με τα Greeklish (σώζεται, άμα δεις τα ορθογραφικά που κάνουν οι μπετόβλακες), αλλά επειδή νόμιζα πως με τα Ελληνικά βγαίνει πιο σοφιστικέ αυτό που θέλω να πω (πούτσες) και όχι δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.

Και μιας και του ζάλισα τον κώλο, ας το ξεκωλιάσω το Φισιμπίκι μια και καλή. Το αγαπάω δε λέω, περνάω ώρες ατελείωτες εκεί, αλλά τα εκτρώματα σπάνε κάθε ρεκόρ. Επαναστάτες, ποζεράδες, περιθωριακοί που ψάχνουν τον εαυτό τους, πιτσιρίκια που νομίζουν πως μεγαλώνουν γρήγορα, καλλιτέχνες, δήθεν σωστοί και κομπλέ bloggers (ναι η αυτοκριτική συνεχίζεται) και κάθε φιστικιάς φουντούκι ξεφυτρώνει και λέει ότι δεν μπορεί να πει, πόσο μάλλον να κάνει στ' αλήθεια και πρήζει τους όρχεις τον ευγενών που προσπαθούν να στραγγίξουν το μαντζαφλάρι τους με την πόρνη της γειτονιάς. Ορίστε.

Τώρα για τη μπάλα τι να πρωτοπώ? Been there, done that. And not so proud of it. Ναι είναι πώρωση η άτιμη το ξέρω. Αλλά οκ τόσα και τόσα βγαίνουν στη φόρα και εσείς οι ποδοσφαιρόφιλοι τα ξέρετε. Γιατί στον πούτσο λοιπόν να ασχολείστε ακόμα? Ιδίως οι Γαύροι έχετε κάλο στον εγκέφαλο, δεν εξηγείται αλλιώς. Είστε χαλαρά η πιο διεφθαρμένη ομάδα και παραμένετε οι περισσότεροι στη χώρα. Πήρατε πρωτάθλημα από την ΑΕΚ στα χαρτιά, ο Socrates έχτισε το γήπεδο σας τσάμπα, τι άλλο πρέπει να σας πει κανείς? Καλά γενικότερα η όλη ιδέα σπατάλης ενέργειας για την ανατροπή ενός προσχεδιασμένου και τετελεσμένου γεγονότος είναι ηλίθια αλλά σε τέτοιο σημείο μας γυρίζει στον ΧΟΜΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ!!!!!!!

Αυτά λοιπόν από τη χώρα που ο Σεφερλής θεωρείται καλύτερος κωμικός απ'το Γαλυφιανάκη. Καυλό μας Αγώνα...