Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πεοκρούοντας

Εμπνευσμένος ο τίτλος αυτής της όμορφης εβδομάδος που μας ξημερώθηκε, μιας και χτες ήταν Εθνική Ημέρα Πεοκρουσίας, και οι πρωτοστάτες βγήκαν να το γιορτάσουν. So, καιρός να επανέλθω στον πολιτικό μου χαρακτήρα και να σχολιάσω με τον τρόπο που λατρεύουν τα 10 παιδάκια που για να αποφύγουν το πρήξιμο θα διαβάσουν αυτό εδώ το κείμενο όπως και τα υπόλοιπα κείμενά μου so far.

Αρχικά ας ξεκινήσω από το top notch... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? Ρε είμαστε με τα καλά μας? Και δεν είναι μόνο αυτό, το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων των Χρυσών Αυγών είναι άτομα από 18-34. Εδώ τους ψήφισαν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα (για τους ανιστόρητους οι αναφερθείσες περιοχές ήταν εκείνες που σφάγιασαν οι Ναζί στην Πελοπόννησο). Δηλαδή συγνώμη από όλα τα κόμματα που κατέβηκαν στις εκλογές, οι πολίτες αυτού του τόπου ψήφισαν αυτούς που έχουν τα ίδια ιδανικά με εκείνους που πολέμαγαν οι παππούδες τους το 1940 στο World War II The Greek Map Pack. Βέβαια ο μέγας ηγέτης και μεσσίας αρχηγός του κοτετσιού απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν ως ένδειξη σεβασμού στη σκατόφατσα του. Ρε δε πάει να γαμηθεί λέω'γω. Και όποιος αρνείται να χωνέψει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένοι φασίστες και ναζί, ας ψαχτεί, to see what I'm talkin' about. Περαιτέρω να πω δεν έχω, πάνω κάτω τα ξέρετε όλοι.

Λοιπόν ας προχωρήσουμε παραπέρα. Κράξιμο round two: Ποιος μαλάκας (γιατί μόνο περί μαλάκα πρόκειται) ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Καλά ρε πούστη μου μετά απ'όσα έκαναν και την προφανή αποχή από τα παιδάκια του Χίτλερ, δε σας πέρασε από το μυαλό η σκέψη "Αυτοί φέρουν ευθύνη που δεν μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου, άρα γιατί να τους ψηφίσω?". Οφείλω να παραδεχτώ πως ο Έλληνας Naruto (Σαμαράς, γιατί μόνο εμείς μπορούμε να πάρουμε κάτι από το εξωτερικό και να το κάνουμε πλήρως σκατά), μάζεψε σε μια μέρα περισσότερες χυλόπιτες απ'ότι εγώ σε 4 χρόνια. Ο άλλος τουλάχιστον καλά έκανε που έκατσε στα αυγά του και δεν είπε πολλά μιας και επιτέλους κατάλαβε πως δε τους σηκώνει και πολύ το κλίμα. Ένα ευτυχώς χαρμόσυνο γεγονός είναι πως πολλοί αλαζόνες πρώην υπουργοί με και καλά υφάκι "έσωσα τη χώρα" έμειναν εκτός βουλής. Ο κώλος μου να φιλεί τα μούτρα σας κύριοι και κυρίες.

Το ερώτημα που έχει αναδυθεί και λογικότατο είναι τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Θα καταφέρουν να συνεργαστούν τα άλλα κόμματα με το ΣΥΡΙΖΑ όπως επιθυμεί ο Αλέξης? Θα πάμε σε Ekloges: Round Two? Πως θα αντιδράσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες? Η συνωμοσία θα πάει κατ'ευχή ή η άνοδος αντι-ευρωπαίων και αντι-μνημονιακών στην εξουσία θα φέρει προβλήματα που κανείς δεν είχε σχεδιάσει? Ή μήπως και αυτά είναι μέρος του σχεδίου? Ευλογημένη η άγνοια? Μάλλον όχι. Knowledge is power. Και αν ξέραμε πράγματι τι σόι παιχνίδι είναι αυτό που παίζεται πίσω από τις πλάτες του κόσμου ίσως και να βγαίναμε εμείς οι νικητές. Μα και τώρα που οι γνώσεις μας πάνω στο θέμα είναι περιορισμένες δεν αποτελούν δικαιολογία για την απραξία μας.

Ένα μήνυμα σε όλους μας λοιπόν... Ότι συνέβη συνέβη. Το θέμα είναι τι θα συμβεί από'δω και στο εξής. Δεν πρέπει να μας κάνουν τους νταβατζήδες και δεν πρέπει να αφήσουμε τους Ναζί να μας το παίξουν μάγκες. Δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα και τη θέληση μας, μα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε αλλιώς τίποτα δε φτιάξει ποτέ.

 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ jeremaiah,
    κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το παραπάνω άρθρο και κυρίως τα θέματα στα οποία θέλησες να επικεντρώθεις.Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν από τις πιο περίεργες μέρες και συγχρονως γέματες ερωτηματικά!Όχι μόνο για τις πολιτικές αντιλήψεις των Ελλήνων γενικότερα(για την ακρίβεια τις γνωρίζαμε άπλα ήταν δύσκολο για εμάς να τις δεχτουμε) αλλά κύριως το γεγονός ότι προτεραιότητα των περισσοτέρων δίπλα μας δεν είναι οι αξίες,αλλά το pocket(ας χρησιμοποιήσω και εγώ αυτό το είδος των greeklish)!!! Η αλλαγή άρχισε με την δυναμική είσοδο τόσων αριστερών κομμάτων στο κοινοβούλιο,πάντως ο Έλληνας ήταν,είναι και δυστυχώς θα παραμείνει παραδοσιακός ως προς την ψήφο του!! Πάντως αξίζει συγχαρητήρια αυτό το 7 περίπου τα εκατό του εκλογικού σώματος,που έδωσε από μία ψήφο ώστε να ξαναζήσουμε αυτές τις ένδοξες μέρες του 40',όταν και είχαν οι Έλληνες την δύναμη να πολεμήσουν τον Χίτλερ,απλά τώρα τον βάζουν μέσα στο σπίτι τους!!!
    τελειώνοντας θέλω απλά να θυμίσω κάτι!!!
    ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ!!! και πάλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή